• Το Κτήμα

Κτήμα GALVAS


Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον κάτω από τον μαύρο βράχο δημιουργήσαμε για εσάς το Κτήμα GALVAS. Ένας χώρος πέντε στρεμμάτων ιδανικά διαμορφωμένος έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να επιλέξει τόπο χαλάρωσης ανάμεσα στα εκατοντάδες πλατάνια, τον καταρράκτη με την πισίνα, να περπατήσει κατά μήκος στο ποτάμι, να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του στο υπαίθριο μπαρ καθήμενος στα μοναδικά κομμάτια μπαμπού που μοιράζονται σε όλο τον χώρο του κτήματος.


Κτήμα GALVAS

Εκκλησάκι


Κατόπιν μπορεί να επισκεφθεί το εκκλησάκι «Αγίας Σοφίας» και τους βραχόκηπους, που όλα αυτά σε συνδυασμό με τον ρομαντικό φωτισμό κάνουν πραγματικά το μέρος έναν επίγειο παράδεισο. Το κτήμα έχει την εμπειρία και την υποδομή να αναλάβει διάφορα μενού σερβιριστά ή μπουφέ όπως και κάθε είδους εκδήλωση.
Δεξιώσεις & Χώρος


Δεξιώσεις γάμου-βάπτισης-επαγγελματικά events-business meetings-σεμινάρια-επιδείξεις μόδας-parties κ.α. Φιλοξενεί 1.500 άτομα καθιστά και μέχρι 3.000 όρθια. Η υπερπολυτελής ανοιγόμενη αίθουσα φιλοξενεί μέχρι 550 άτομα. Στον χώρο μας διαθέτουμε και παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους που καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης εποπτεύει παιδαγωγός.

Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπάρχει υπεύθυνος χώρου και υπεύθυνη καθαριότητας τουαλέτας. Ο χώρος διαθέτει άνετο πάρκινγκ αυτοκινήτων και παρκαδόρο. Η ίδια σχολαστική σημασία έχει δοθεί και σε κάποιους συνεργάτες μας για ανθοστολίσεις, φωτογραφίες, βιντεοσκοπήσεις, προσκλητηρίων, νυφικών οίκων που και αυτοί με την σειρά τους είναι καταξιωμένοι στον χώρο τους.

Εταιρικό Video

Photo Gallery