Η Εταιρεία

Η Galvas S.A. Ιδρύθηκε το 1960 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών όπου εδρεύει έως και σήμερα.
Από το 2000 είναι από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στη βόρεια Ελλάδα.
Το 2010 έχοντας ηγετικό ρόλο στην Ελληνική αγορά η παραγωγή της εταιρείας μεταφέρθηκε σε νέες σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. και σε συνδυασμό με την έρευνα αλλά και καινοτόμες ιδέες έχοντας πάντα σαν βάση παραδοσιακές συνταγές προσφέρει στους καταναλωτές το μέγιστο αποτέλεσμα.
Ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής αποτελεί το παγωτό, που τα τελευταία χρόνια αποσπά βραβεία σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς, με αποτέλεσμα στα τέλη του 2017 να δημιουργηθεί ένα νέο, υπερσύγχρονο εργαστήριο παραγωγής παγωτού και λοιπών γλυκών σκευασμάτων.
Από τις αρχές του 2021 με αγάπη και μεράκι δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο κέντρο διανομής, έχοντας σα γνώμονα την ανάπτυξη, την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση της νότιας αλλά και της νησιωτικής Ελλάδας.
Εν έτη 2023 63 χρόνια μετά, η εταιρεία Galvas διαθέτει εκτός των 2 εργοστασίων, 1 κέντρο διανομής στην Αθήνα και ένα κατάστημα λιανικής πώλησης στο Σιδηρόκαστρο

40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Σκοπός μας

Να παρέχουμε στους πελάτες αλλά και συνεργάτες μας καθημερινά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής ποιότητας, διαφορετικές γεύσεις αλλά και τα μέγιστα στάνταρ εξυπηρέτησης, καθώς και να συνεχίσουμε να κοπιάζουμε καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα σε όποιον τομέα δραστηριοποιούμαστε όπως και να αναπτυσσόμαστε με γνώμονα τις δικές σας απαιτήσεις, δημιουργώντας πάντα ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, στην καθημερινότητα αλλά και στις ξεχωριστές σας στιγμές.

Ποιότητα

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας και η πλήρης εναρμόνιση με τις νομοθετικές απαιτήσεις. Εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας και σύστημα Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000:(HACCP)
Το επιστημονικό προσωπικό του τμήματος ποιότητας απαρτίζεται από ένα χημικό και έναν τεχνολόγο τροφίμων.

Δίκτυο Χονδρικής

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτιο δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά, το οποίο βασίζεται σε έναν σύγχρονο στόλο ιδιόκτητων φορτηγών-ψυγείων αυτοκινήτων.
Απόλυτη προσοχή έχει δοθεί στη συσκευασία των προϊόντων χονδρικής πώλησης σχεδιάζοντας μια σειρά κιβωτίων που συνδυάζει καλαισθησία, εργονομία και σταθερότητα ώστε τα εμπορεύματα να μεταφέρονται ακέραια στον προορισμό τους.
Έως και σήμερα η εταιρεία απασχολεί 75 άτομα μόνιμο – έκτακτο προσωπικό έχοντας σαν βάση άτομα της οικογένειας, διατηρώντας έτσι τη λογική της οικογενειακής επιχείρησης.

Εταιρικό Video

Photo Gallery

OUR MAGIC FLAVORS